FASHION LAB in Ljubljana

These facilities are currently only available to fashion designers and start-ups in and around Ljubljana, Slovenia. For international designers our services are available via HIDDENSTITCH.CO


Modni laboratorij v ljubljani

Razvoj na področju etične in do okolja prijazne mode je vse večji, zato je sedaj čas za razvijanje malih blagovnih znamk. Potrošniki iščejo blagovne znamke, ki promovirajo pozitivne atribute, od krožne ekonomije in fair trada.

Prodajni salon Sans Concept ni le modna trgovina, je izhodna točka za naše varovance, da svoje delo predstavijo lokalnemu trgu in preverijo smotrnost svoje poslovne ideje. Potrošniki tako spoznavajo nov talent in imajo priložnost slediti razvoju njihovih zgodb.

V Fashion Lab-u nudimo kreativno-poslovno podporo in praktično vodstvo pri vzpostavitvi in inteligentnem vodenju samostojne modne blagovne znamke. Hkrati se v sklopu ETRI skupnosti povezujemo v mrežo Co.F, kot prva tovrstna Coworking Factory v Ljubljani. Modni laboratorij je razvojni studio, po principu 'open access', dostopen našim mentorirancem in članom, saj imajo le redki izmed njih prostorske in finančne zmožnosti opremiti lastno delavnico. Ena od iniciativ in storitev modnega laboratorija je tudi Sourcing Syndicate (nabavni sindikat), ki bo našim članom omogočil dostop do visokokakovostnih osnovnih materialov po veleprodajnih cenah.

Delavnica je že opremljena z veliko krojilno mizo dimenzij 170cm x 340cm, do konca leta pa pričakujemo še dva industrijska šivalna stroja, en industrijski overlock, profesionalni likalnik in likalno mizo ter parni likalnik.

članstvo

FASHION LAB članstvo je odprto vsem, ki se z modo in tekstilstvom želijo ukvarjati profesionalno.

75 EUR : letna članarina 2019

Name *
Name

storitve in ugodnosti za članE

Standard dnevni najem delavnice 7EUR/dan PON-PET 10h-18h

'After Hour' dnevni najem delavnice 10EUR/dan PON-NED 24h

Sourcing Syndicate – kolektivna nabava materialov

+

60 minutni brezplačen začetni poslovni posvet

Popust na individualno mentorstvo 35 EUR /h (sicer 49 EUR/h)

Dostop do Fashion Business Beginner Class

Dostop k Fashion Start-up Masterclass


Fashion Business Beginner Class

skupinsko poslovno mentoriranje. Naslednji: marec 2019. Več informacij na info@sansconcept.com

120 EUR........ 12h / 3 x 4h

Max. 6 udeležencev, 3x letno


Fashion Start-up Masterclass

individualno poslovno mentoriranje, produkcijska podpora in prodaja kolekcije v trgovini Sans Concept off in/ali on-line. Pričetek: marec 2019. Program v pripravi.

0 EUR …... 6 mesecev

Selekcija 4 udeležencev, 1x letno

pogoj: opravljen Fashion Business Beginner Class